Introductie

Maak kennis met de mooie producten van Dr. Hauschka

Ben je opzoek naar een schoonheidsbehandeling die echt bij jou past? Een behandeling met verzorgende producten speciaal afgestemd op jouw huidbeeld? Kom kennismaken met onze therapeut en  ontdek de 100% natuurlijke producten van Dr. Hauschka. Alles voor een mooie huid!

45 minuten | reiniging, versterking; masker, korte massage; warme nek- en schouderkompressen; dagverzorging.

Tijd voor mezelf

Gun jezelf pure verwennerij en laad jezelf op

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages van je gezicht en décolleté, van conditioners, maskers en een verzorging, volledig afgestemd op jouw behoefte. Voor deze afspraak met jezelf, vind je altijd wel tijd. 

60 minuten | uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, versterking; penseelmassage; conditioner, masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schouderkompressen; dagverzorging.

6000x4001-Voetenbad

Ontspanning

Ontsnap even aan de drukte van de dag                        

Een rustige adem, een behaaglijke warmte, een gevoel van comfort. Deze rustgevende gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. Ontsnap even aan de drukte van alledag. De aangename en ritmische bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem. Effectieve preparaten helpen hierbij. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Welkom in jouw ritme.

90 minuten| voetenbad, uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, versterking; penseelmassage; conditioner, masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schouderkompressen; dagverzorging.

Reiniging

Voor een stralende huid                             

Reinigen betekent ademen. Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid licht en vrij en laat haar stralen. Een gezichtsdampbad opent de poriën, een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld, de penseelmassage lost blokkades op en stimuleert het zelfreinigend vermogen van de huid. Een frisse bries voor je huid.

75 minuten | voetenbad; uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, versterking; gezichtsdampbad, diepe reiniging, reinigend masker; penseelmassage; conditioner, dagverzorging.

Klassiek

De kunst van de aanraking. Lichtheid, balans en energie

De klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en een intensieve verzorging. Ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust. Ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten | voetenbad; massage van de benen en voeten; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren; massage van armen en handen; reiniging, versterking; gezichtsdampbad, reinigend masker; penseelmassage; conditioner, masker; massage van het décolleté; warme nek- en schouderkompressen; dagverzorging.

Manicure

Altijd in beweging

Je handen zijn altijd voor je aan het werk. Geef ze ook de verzorging die ze verdienen.

30 minuten | warme kompressen voor de handen; vijlen nagels, verzorging van nagelriemen en rondom de nagels; korte massage met handverzorging.

Losse modules

Soms heb je behoefte aan iets extra’s

Gaat het om verven van je wimpers of wenkbrauwen, of epileren of harsen? 

15 minuten | toe te voegen aan je behandeling of los te boeken.

Visie

We lopen niet in het gareel

Onze huid verzorgt en vernieuwt zichzelf uit eigen kracht. Cosmetica kan en mag deze taak niet van haar wegnemen. Het concept van Dr. Hauschka wil reinigen, versterken en verzorgen in het natuurlijke dag- en nachtritme van je huid. 

Grondstoffen van de producten worden ecologisch en biologisch geteelt en bij dageraad geoogst

Shopping Basket